4H vihtus Tõstamaal tantsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4H tantsupäev Tõstamaal.
4H tantsupäev Tõstamaal. Foto: Erakogu

Laupäeval kogunesid Pärnumaa piirkonna noored ja juhendajad Tõstamaale tantsupäevale.

Pärast seda, kui Tõstamaa klubi noored olid päevakava tutvustanud, jagati noored gruppideks. Esimene grupp jäi rahvamajja lõbusaid mänge mängima ja teine suundus käsitöötuppa, kus igaüks sai meisterdada pildiraami. Hiljem vahetasid grupid tegevusi. Noored tutvusid Tõstamaa noortekeskusegagi.

Seejärel esines Tõstamaa noortebänd. Nende esituses kõlanud „Tsirkus“ sai suure aplausi. Väga paljudel tekkis tahtmine bändis kätt proovida, aga paraku pole igal pool selliseid võimalusi. Seda enam jõudu ja jaksu poistele ja tüdrukutele ning nende juhendajale Õnnelale!

Nüüd tuli suur tänu meie kokale Monikale - kõhud said korralikult täis!

Siis oli aeg klubide tantsulisteks etteasteteks. Pärnjõe tüdrukud esitasid toreda tantsu kübaratega. Klubi Positiivne Tõstamaalt esitas terve show-programmi. Lavalt ei puudunud ka keppidega vanamemmed, kes küll hiljem hoopis tvisti vihtusid tantsida. Tore oli vaadata, kuidas klubi Kärmed Tootsikad väikesed Innar ja Kerda tantsisid kantritantsu võrdselt 8. ja 9. klassi tantsijatega.

Tantsude etteasted lõpetasid tugeva aplausi pälvides zombitüdrukud Tootsist.

Oli tore päev. Tänud klubi Positiivne liikmetele ja juhendaja Karoliine Kasele vahva ürituse eest.

Nüüd jääb üle aasta kokku võtta, kõik see toimub 30. novembril, kui Pärnumaa 4H noored kogunevad Tootsi tähistama päkapikupäeva.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles