Naiste vutihooaja avamisel pakuti võitu Pärnule

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskonna värava ette on müüri püstitanud (vasakult) Ene Midenbritt, Margarita Zernosekova ja Liisa Lilleste.
Pärnu jalgpalliklubi naiskonna värava ette on müüri püstitanud (vasakult) Ene Midenbritt, Margarita Zernosekova ja Liisa Lilleste. Foto: Mihhail Burkov

Eesti jalgpalliliidus toimunud naiste vutihooaja avamisel ennustasid asjaosalised, et selle aasta meistritiitel läheb Pärnu võistkonnale, kuid tõsisteks konkurentideks peetakse mullust meistrit FC Levadiat ja karikavõitjat FC Florat.


Naiste meistrivõistlustel osaleb sel aastal rekordilised 20 võistkonda, kellest 8 mängivad meistriliigas ja 12 esiliigas. Meistriliiga avalöök on täna, Pärnu jalgpalliklubi mängib kell 17 ühisgümnaasiumi kunstmurustaadionil Põlva FC Lootosega.

Hooaja avamisel ennustasid kuus esindajat, et meistritiitli võidab Pärnu jalgpalliklubi: debütandi Põlva Lootose peatreener Kaido-Meinhard Kukli ja mängija Signy Aarna, Tartu Tammeka mängiv treener Katrin Kaarna, Tallinna Kalevi juhendaja Priit Simson ning loomulikult PJK peatreener Jüri Saar ja mängija Berle Brant.

FC Florale ennustavad tiitlivõitu FC Kuressaare peatreener Miko Pupart ja mängija Miina Kallas ning Flora juhendaja Allan Soomets ja kapten Monika Vehlmann.

FC Levadia edusse usub võistkonna uus peatreener Maksim Rõtškov ja Nõmme JK Kaljut esindanud Gunnar Kure.

Kalju kapten Ilona Toots usub seevastu enda võistkonna võimetesse ja pakkus meistriks just Kaljut.

Alates 2010. aastast mängib nii naiste meistri- kui esiliigas kuus võistkonda, ülejäänud naiskonnad alustavad II liigast. 2009. aasta viis paremat meistriliiga naiskonda kindlustavad endale koha ka tulevaks hooajaks, kuuendast kaheksanda kohani jäänud naiskonnad mängivad koos esiliiga võitjaga play-off-kohtumisi ja selgitavad ühe, kes samuti püsima jääb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles