Rasmus Rändvee ja Facelift Deer loobusid noortebändi konkursist

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facelift Deer.
Facelift Deer. Foto: Renee Altrov

Pärnu noortebänd Facelift Deer oli sunnitud loobuma konkursi “Noortebänd 2012” poolfinaali kohast, sest ansambli solist Rasmus Rändvee osaleb TV3 show’s “Eesti otsib superstaari” finaalides.

“Noortebänd 2012” pressiesindaja Anna-Liisa Supi teada keelavad “Superstaari” saate reeglid finalistidel osalemise teistel avalikel kontsertidel, võistlustel ja muudel ülesastumistel, mistõttu pidi Rasmus valima, kummal konkursil ta jätkata soovib.

Noorteansamblite konkursi peakorraldaja Karl-Gustav Kello kinnitusel langetasid otsuse Facelift Deeri liikmed, kes lubasid siiski ühiselt muusikat edasi teha.

“Facelift Deer on lootustandev bänd ja Rasmus andekas laulja ning suurepärane artist – olen enam kui kindel, et nende bändil on lähitulevikus suur panus Eesti muusikasse,” ütles Kello. “Samas olid selle aasta “Noortebändi” eelvoorud kõrgetasemelised ja mitu suurepärast bändi jäi poolfinaalist välja. Facelift Deeri asemele astub üks neist.”

Nii otsustas žürii saata pärnakate loobumise järel poolfinaali Tallinnast pärit progressiivse roki bändi Progress.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles