Parimate restoranide edetabelisse mahtus kaks Pärnu kohvikut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Supelsaksad.
Kohvik Supelsaksad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti 50 parima restorani edetabelisse mahtusid tänavu Pärnu kohvikud Supelsaksad ja Mahedik.

Kohvik Supelsaksad on Eesti parimate söögikohtade edetabelis 18. kohal, ökokohvik Mahedik platseerus 36. kohale.

Edetabeli koostajate sõnutsi on Supelsakste tänavune kõrge koht paljudele üllatus. „Kui vaadata teisest linnast tulnu pilguga, ei ole raske mõista, miks just sellest kohvikust lugu peetakse. Aga sellepärast, et Supelsaksad on... nii Pärnu. Olgu suvi, sügis, talv või kevad,“ seisab Supelsakstele antud hinnangus.

Mahedik on hindajate silmis Eesti üks edukamaid ökokohvikuid. „Suur osa toorainest tuuakse tuttavate käest või kui tegemist on toodetega kaugemalt, tuuakse need ise Eestisse. Ainult niimoodi, kõike ise välja valides, maitstes ning tundes on võimalik teha sööki, mis esindab sind ennast,“ kirjeldavad hindajad Mahedikku.

Eesti parimate restoranide tänavuse tabeli eesotsas troonivad Muhu saarel asuv Pädaste mõisa restoran Alexander ning pealinna restoranid Tchaikovsky ja OKO.

50 parima restorani valimisi korraldab portaal Eesti Maitsed Eesti restoranide võtmetöötajate arvamuste põhjal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles