Piletimäng: pidutse The Belkaga Kentuki Lõvis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Belka.
The Belka. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 17. novembril astub meeletu eeskavaga Ülejõel asuva Kentuki Lõvi pubi lavale Pärnu legendaarne rokipunt The Belka.

Loosime The Belka kontserdile välja 2x2 piletit.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas The Belka viimati, 2009. aastal ilmunud album kandis nime “Mehega II planeedilt” või “Kiviaeg”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 14. novembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Strandi majas asus enne 1992. aastat pansionaat või sanatoorium?” õige vastus on pansionaat.

Kaks pääset tänavu oma hotellina tegutsemise 20. aastapäeva tähistava Pärnu spaa- ja konverentsihotelli Strand ükskõik millisele peole võitsid Katrin Kose, Riho Russak ja Uno Kollamaa.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles