Isadepäeva lust pani emad kevadet ootama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik isadepäev 2012 Kuninga tänava põhikoolis.
Sportlik isadepäev 2012 Kuninga tänava põhikoolis. Foto: Siiri Paasma

Nagu tavaks saanud, tähistas Pärnu Kuninga tänava põhikool isadepäeva sportlikult, tänavune oli juba kuues omataoline.

Kesklinna koolide võimlas võistlesid isad 14 alal kas individuaalselt või koos lapsega. „Tulemused koos aastaarvuga said taas kirja osavõtukaardile, et oleks võimalik vaadata, kas need on paremad kui eelmisel aastal,“ kirjeldas kooli huvijuht Siiri Paasma.

Osalejaid oli Paasma ütlust mööda väga palju, isadele pöialt hoidmas oli ka emasid ja Kuninga kooli õpilaste õdesid-vendi.

MTÜ Kuninga Kool korraldas heategevusloterii, kuhu kõik kooli õpilased olid asju toonud. Peavõit oli aga Viikingi spaahotelli kinkekaart. Loterii oli Paasma sõnade järgi väga menukas ja müügitulu plaanitakse kasutada õpilaste kultuuriürituste toetamiseks.

Lustimist jagus kaheks tunniks ja õhtujuht Jüri Soo hoidis kogu aeg tuju kõrgel. „Emad avaldasid soovi kevadel oma tähtpäeval samamoodi koos aktiivselt lustida,“ lisas huvijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles