Tervis pälvis töötukassa tunnustuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töötukassa tunnustas koostööpartnereid, kes aidanud kaasa töötukassa klientide senisest paremale ja kiiremale teenindamisele. Parimate nimetamisel said kaasa rääkida kõik töötukassa maakondlikud osakonnad.

Pärnumaa osakonna aasta tööandjana tunnustati aktsiaseltsi Sanatoorium Tervis.

“Nad on väga koostöövalmid: võtavad meie kliente praktikale ja usaldavad oma tööpakkumised meile vahendada. Ettevõte pole peljanud pikaajalisi töötuid, kes on tööle saanud palgatoetusega. Samuti on nad alati nõus oma töötingimusi klientidele tutvustama ja värbamispõhimõtetest rääkima,” märkis töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets.

Piirkondliku osakonna aasta koostööpartnerina tunnustati mittetulundusühingut Aktiviseerimiskeskus Tulevik.

Metsa sõnade kohaselt pole keskus pelgalt teenusepakkuja.

“Sealsed inimesed teevad oma tööd hingega ja panustavad teenustega võimalikult heale tulemusele ehk aitavad omalt poolt igati kaasa, et inimesed leiaksid töö,” kiitis ta. “Näiteks on nad individuaalse rakendamisega aidanud tööle inimesi, kes on tööta olnud juba üle nelja aasta.”

Üle-eestiliste koostööpartneritena tunnustas töötukassa turvakontserni G4S, aktsiaseltsi ISS Eesti, osaühingut Puhastusekspert, psühhiaatria- ja psühhoteraapiakeskust Sensus, koolitusfirmat BCS ja aktsiaseltsi Nortal, mis on töötukassa infosüsteemi EMPIS arendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles