Teabepäevad tulevaste koolilaste vanematele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond ning Pärnu õppenõustamiskeskus korraldavad teabepäevi, kus on kõne all lapse koolivalmiduse kujundamine ja vastatakse lapsevanemate küsimustele.

Teabepäevad toimuvad neljapäeval, 15. novembril Hansagümnaasiumis, esmaspäeval, 19. novembril ühisgümnaasiumis ja neljapäeval, 22. novembril Ülejõe gümnaasiumis. Teabepäevale on oodatud emad ja isad, kelle laps läheb 2013. aasta sügisel esimesse klassi, teavitas linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Pärnu õppenõustamiskeskuse psühholoog Kaire Külaots räägib teabepäevadel teemal „Lapsest saab koolilaps“, lapse kõne arengu toetamisest ja lugemise eeloskuse kujundamisest kõneleb õppenõustamiskeskuse eripedagoog Signe Leht, esimesse klassi määramise tingimusi ja korda Pärnu linnas selgitab haridusnõunik Katrin Uutsalu.

Alates 1. novembrist ootab haridus- ja kultuuriosakond taotlusi lapse esimesse klassi vastuvõtmiseks 2013/2014. õppeaastal. Taotluse blankett on Pärnu linna veebilehel hariduse alamjaotuses. Taotluse esitamise tähtaeg on 1. märts 2013.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles