Chalice istub Pärnus pokkerilauda

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chalice puhkab Pärnus päevakese Tallinnast.
Chalice puhkab Pärnus päevakese Tallinnast. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Homme õhtul toimub Pärnu pokkeribaaris 2 Paari “Bounty” üritus, mille raames on võimalik üritada lüüa pokkerilauast välja tuntud inimene, kelleks sedapuhku on muusik Jarek Kasar ehk Chalice.

Kuigi Chalice on Wismari pokkeriklubi liige, ta ise end eriliseks pokkeriässaks ei pea. “Ilmselt on mu väljalöömine üsna lihtne, sest ega ma väga hästi mängida oska,” tunnistas muusik. “Olen peamiselt sõprade keskel mänginud ja minu jaoks on tegu lõõgastuse ja heas seltskonnas viibimisega.”

Homsel pokkeriturniiril Chalice vahepalaks muusikat teha ja räppida ei kavatse. “Ainult mängin,” lubas ta. “Nägin võimalust Tallinnast põgeneda ja tulen teen lõõgastuseks ühe pokkeriõhtu.”

Tööalaselt valmistub Kasar Tallinna teatris NO99 lavale tooma oma soololavastust “Lindmees”.

“Lavastus räägib minu elust, on hästi isiklik,” lubas Kasar. “Lugu ühe muusiku-luuletaja elust hästi piinlikult ja ausalt. Samuti tuleb juttu maailma asjadest selle inimese pilgu läbi.”

Muinasjutt “Lindmees” esietendub Tallinna kinos Sõprus 6. detsembril ja peaosas on Chalice ise.

Homsel pokkeriüritusel on 2 Paari pannud välja eriauhinna sellele, kel õnnestub Chalice pokkerilauast välja lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles