Matemaatikaõpetajad pälvisid Tartu ülikoolilt medalid

Ille Rohtlaan
, Koidula kooli õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli matemaatika-informaatikateaduskonna ja Eesti matemaatika seltsi poolt igal aastal väljaantavate professor Gerhard Rägo medalite komisjon otsustas 5. novembril oma koosolekul anda medalid Koidula gümnaasiumi matemaatikaõpetajatele Lemmi Naelale ja Arvo Pressile.

Medalite pidulik üleandmine toimub professor Rägo 120. sünniaastapäevale lähimal laupäeval, 8. detsembril Tartu ülikooli peahoone senati saalis.

Professor Gerhard Rägo nimeline mälestusmedal on Tartu ülikooli ja Eesti matemaatika seltsi 1990. aastal asutatud autasu. Medalit antakse silmapaistvate teenete eest õpetaja- või õppejõutöös, õppe- ja metoodilise kirjanduse, programmide, õppetehnika jms väljatöötamise ning tõhusa kaasabi osutamise eest matemaatika õpetamise täiustamisele Eesti koolides. Autasustamistseremoonia on traditsiooniliselt seotud Gerhard Rägo sünniaastapäevaga.

2007. aastal pälvis Gerhard Rägo medali Koidula gümnaasiumi kauaaegne matemaatikaõpetaja Tiia Toobal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles