Laulukonkurss “Sindi ööbik” täitis seltsimaja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadlilledes laulukonkursilava ja väikesed kuulajad.
Kevadlilledes laulukonkursilava ja väikesed kuulajad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sindi seltsimajas toimus täna laste laulukonkurss “Sindi ööbik 2009”, mille võitis esimese ja teise klassi vanuserühmas esinenud Kätlin Kits lauluga “Maasikamuusika”.


Seltsimaja laval esines kokku 21 solisti, lasteaialastest kaheksanda klassi õpilasteni, võistlejaid hindas kolmeliikmeline žürii. Žürii liige, Sindi seltsimaja kunstiline juht Riina Soomre ütles, et tänavu Sindi ööbikuks tunnistatu laulis väga puhtalt ja oli esinejana nagu laulus sees.



Esinejatele jäid tänast päeva meenutama Sindi seltsimaja tänukiri ja väike šokolaaditahvel. Üldvõitja Kätlin Kits saab aga kasutada vajaliku ostu tegemiseks Pärnu kontserdimajas asuva muusikariistade kaupluse 500kroonist kinkekaarti.



Laste õpetajaid Helle Salumäed, Margit Kitse, Aire Luhaoja ja Malle Raidi tänas laulukonkursi korraldaja Pärnu kontserdimaja 150kroonise pääsmega vabalt valitud kontserdile.


Klaveril lapsi saatnud õpetajate kõrval pakkusid muusikalist tuge Priit Kask trummidel ja Jüri Kukk basskitarril.



Laulukonkurss “Sindi ööbik” on järjepidevalt ja populaarsust kogudes toimunud üle kümne aasta. Võistlus sai nime Sindis elanud ja muusikakooli asutanud Karl Rammi laulu “Õrn ööbik” järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles