Tralli lasteaias tuleb jõululaat

, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli lasteaia jõululaat.
Tralli lasteaia jõululaat. Foto: Erakogu

Kolmapäeva, 5. detsembri õhtul toimub Pärnu lasteaias Trall traditsiooniline jõululaat, mida korraldavad lasteaia töötajad koostöös lapsevanemate ja lastega.

Jõululaadal saab vaadata etendust, kus näitlevad lasteaia parimad ja andekamad näitlejad, samuti võib osa saada väikestele mudilastele mõeldud etendusest.  Etendused toimuvad eri kellaaegadel ja nii on võimalus külastada mõlemat.

Laadal saab oma last pildistada, kutsutud on professionaalne fotograaf Viktooria Vikonfotost. Avatud on müügiletid ja meisterdamise töötuba, üllatusi pakub populaarne õnneloos. Lastele võib punuda patse, teha näomaalingut ja sädelevat litter-tattoo’d. Tegutseb kaks kohvikut, kus saab maitsta mõnusaid suupisteid ja maiustusi. Sel aastal on võimalus nautida fotonäitust ja anda hääl oma lemmikfotodele.

Iga sooritatud ostuga toetab laadakülastaja lasteaeda ja kogutud summa eest soetatakse rühmadesse mänguvahendeid ja mänguasju.

Jõululaat on lasteaias Trall kujunenud traditsiooniliseks ürituseks. Laadaga soovitakse tähtsustada lapse ja pere ühiseid ettevõtmisi, koostööd, käsitööd. Soovime, et meie laste peredes väärtustataks üha enam oma käte ja südamega valmistatud esemeid ja mänguasju.

Lasteaed Trall ootab kõiki huvilisi laadast osa võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles