Taas algab “TV 10 olümpiastarti”

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas algab kergejõustikusari "TV 10 olümpiastarti".
Taas algab kergejõustikusari "TV 10 olümpiastarti". Foto: Ants Liigus

Tartu ülikooli spordihoones 8. detsembril algav 42. noorte kergejõustikusari “TV 10 olümpiastarti” kestab läbi nelja etapi TÜ spordihoones, Tallinna Lasnamäe kergejõustikuhallis ja Karksi-Nuia staadionil ning lõpeb kesksuvel Rakvere staadionil.

Sarja on osavõtuks registreerunud 23 esimese ja seitse teise grupi kooli, neist Pärnumaalt ainsana Pärnu ühisgümnaasium.

“TV 10 olümpiastarti” on läbi aegade pidanud oma sarja edetabeleid, mille tipus on ka terve rida varasematel aastatel võistkondlikultki hästi esinenud pärnumaalaste tulemusi.

Jätkuvalt on edetabelijuhid tüdrukute nooremas klassis 1991. ja vanemas klassis 1993. aastal 60 meetri jooksu võitnud Katrin Elvala (Pärnu-Jaagupi kk) ning koguni kolmel alal Ranno Künnap. 1985. aastal oli Künnap (Pärnu 4. kk) võidukas noorema grupi kuulitõukes ja üheksavõistluses (Valter Külveti ees!), 1986. aastal vanema grupi kuulitõukes. 60 meetri jooksus on ta mõlema grupi kõigi aegade edetabelis teine nagu ka noorema grupi 60 meetri tõkkejooksus.

Tüdrukutest on Annika Burket (Sindi kk) vanema grupi kaheksavõistluse tabelis teine ja Oksana Volkova (Pärnu 3. kk) kuulitõukes kolmas, noorema grupi 60 meetri jooksu edetabelis on Kristiina Reinhold (Pärnu 2. kk) Katrin Elvala järel teine ja Katrin Käärt (Tootsi) kolmas. Tabeli kolmandalt realt leiame ka kaugushüppes Katrin Elvala.

Noorematest poistest on hilisem profijalgpallur Teet Allas 1000 meetri jooksus teine, vanematest Allan Toomra (Pärnu 1. kk) kõrgushüppes teine ja Rein Rotmeister (1. kk) palliviskes kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles