Raamatukogus õpitakse jõulumüramist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisukarud.
Kaisukarud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu keskraamatukogus toimub kolmapäeval, 5. detsembril selle aasta viimane Mürakarukooli üritus, kus 1,5-4aastased pisipõnnid saavad koos ema-isa, vanaema-vanaisa või hoidjaga õppida jõulumüramist.

Seekord Mürakarukoolis lauldakse, öeldakse üheskoos rütmisalme, tantsitakse ja mängitakse päkapiku- ning lumemänge. Koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga proovitakse pisut jõulukelgutamist ja piparkoogirullimist, teavitas lasteosakonna bibliograaf Signe Peeker.

Iga Mürakarukooli juurde käivad kindlasti laulud karude kuulsusrikkast elust ja tegevusest. Saalis ootab pisikesi maailmaavastajaid korvitäis raamatuid ja kõik see koolitäis lapsi on pärast tunni lõppu oodatud teise korruse raamatumaailma.

Pärast jõulumüramist lähevad Mürakarukooli tunnid edasi juba uuel aastal.

8. ja 15. detsembril saavad lapsed ja suuredki külastada raamatukogu jõuluteatrit, kus Rein Laose teatristuudio noored esitavad koos inimsuuruste nukkudega esimese korruse saalis "Loomade jõuluseiklusi".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles