Sindi gümnaasium korraldab jõululaada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi jõululaadal kauplevad noored nii omaküpsetatud kookide kui ise meisterdatud tööstuskaubaga.
Sindi jõululaadal kauplevad noored nii omaküpsetatud kookide kui ise meisterdatud tööstuskaubaga. Foto: Erakogu

Sindi gümnaasiumis on 13. detsembri õhtul jõululaat „Ole tegus“, arvult juba 12. laada moto on  „Tee, mida suudad. Täna veel jõuad, homme on hilja!“.

„Kooli jõululaada traditsioon on pikaajaline, paaril viimasel aastal on kaasatud tegevusse sõpru nii Sindist kui väljastpoolt,“ rääkis jõululaada koordinaator Sigrid Jamnes.

Et Sindi gümnaasiumis õpetatakse alates 2001. aastast Junior Achievementi  programmide alusel majandust, on jõululaat olnud 11 aastat õpilasfirmadele väljundiks, kus enda valmistatud tooteid ja teenuseid pakkuda.

Sindi jõululaadal müüakse mitmesuguseid tooteid, mis sobivad jõulukingiks, ja pakutakse jõulukuule sobivaid teenuseid. Vaadata saab isetegevuslikku kontserdiprogrammi, mille jooksul astuvad üles nii suured kui väikesed lauljad, tantsijad, pillimängijad Sindi gümnaasiumist, seltsimajast ja muusikakoolist.

Müügitegevust hindab žürii, mis koosneb nii ettevõtjatest kui ametnikest. Sellel aastal on žürii rahvusvaheline: Qualitexist osaleb juhatuse liige Vishal Sharma. Auhinnad on välja pannud Wendre, Endla teater, Qalitex jt Sindi ja Pärnumaa ettevõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles