KK Pärnu andis Kalev/Cramole kõva lahingu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond võitis Balti liiga turniiri mängus Kalev/Cramo vastu avapoolaja 39 : 28, kuid pidi mängu lõpus siiski nimeka vastase 13punktilist paremust tunnistama.

Mängu avaveerandi järel juhtis pealinna meeskond 19 : 18. Teisel veerandajal tegid aga pärnakad vahespurdi, asudes poolajasireeniks 11 punktiga juhtima.

Kolmandal veerandil võttis Kalev/Cramo jalad kõhu alt välja ja läks 53 : 49 mängu juhtima. Viimasel veerandil suurendas pealinna meeskond eduseisu veelgi, saades võidu tulemusega 73 : 60.

Rain Raadik tõi Pärnu meeskonna kasuks 19 punkti ja noppis 15 lauapalli. Kalevlaste parim oli  Bamba Fall 17 punkti ja 11 lauapalliga.

KK Pärnu meeskonnal on Balti liiga turniiril oma alagrupis neljanda meeskonnana tabelis kirjas kaks võitu ja kolm kaotust, Kalev/Cramol teisena neli võitu ja kaks kaotust.

KK Pärnu järgmine Balti liiga mäng on järgmisel reedel Leedus LSU/Baltai meeskonna vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles