Piletimäng: naudi jõulumuusikat Pärnumaal Kidisel!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kidisel valmistuvad ka päkapikud jõulukontserdiks.
Kidisel valmistuvad ka päkapikud jõulukontserdiks. Foto: Kidise.ee

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Kahe nädala pärast, laupäeval, 22. detsembril leiab Pärnumaal Varbla vallas Kidisel aset kaunis jõuluõhtu. Õhtu algab jumalateenistusega Paadrema kirikus ja jätkub ilusa jõulukontserdiga lähedal asuvas vanas ja hubases Mõtsu töökojas. Kontserdil astuvad üles Mart Sander, Heli Vahing, Martti Meumers jt.

Loosime Kidise jõulumuusikakontserdile välja 2 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas tänavu juulis toimunud Kidise tiigimuusika kontserdi peaesinejad olid Tõnis Mägi ja Kärt Johanson või Tanel Padar ja Eda-Ines Etti?”

Vastuseid märgusõnaga “Kidise” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 12. detsembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas suurkaupmees Hermann Leopold Ammende ehitas 1905. aastal Pärnusse omanimelise villa tütre pulmade pidamiseks või oli hoone mõeldud kasiinona raha teenimiseks?” õige vastus on tütre pulmade pidamiseks.

Sel pühapäeval läheb koos kaaslasega Ammende villasse Tšiili noore kitarritähe Francisco Liberona kontserdile Tiiu Kask.

Internetis toimunud piletimängus võitsid kaks pääset selleks reedeks klubisse Sugar Ibiza klubi Edeni kuumale peole Heli Helmja, Mariliis Maripuu, Marit Metsamägi, Tanel Paavel ja Igne Lipp.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles