Enesetäiendajad õpivad lõdvestuma

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: Urmas Luik

Täna õhtul toimub Pärnu enesetäiendajate klubi eestvõttel Pärnu keskraamatukogu alumises saalis Marika Tamme naiste töötuba “Tantra – naudingulisem elu läbi lõdvestumise ja andumise”, nädala pärast on Strandis Mai-Agate Väljataga loeng “Ettevalmistused pööripäevaks”.

Ainult naistele mõeldud töötoas on kombineeritud loeng, jooga, liikuv meditatsioon hääle ja hingamisega. Selga on soovitav panna mugavad riided, millega võib ka põrandale visata.

Enne loengut saab raamatukogu rippsaalis tutvuda Bali käsitööehetega.

“Tantra filosoofia, õpetused ja praktika õpetasid mind leidma enda seest vabaduse, lihtsad tõed ning väe – seda nii vaimselt kui füüsiliselt. Saades endaga paremini tuttavaks, julgedes vaadata tumedatesse kohtadesse enda sees, saabub harmoonia ja armastus selle ürgse naise vastu, kes elab meis kõigis,” ütleb Marika Tamm.

Tamm on õppinud tantra õpetajaks mitmel pool maailmas mitmetel kursustel, ta õpetab tantrat Eestis nii meestele kui ka naistele.

Teisipäeval, 11. detsembril peab Strandis loengu Mai-Agate Väljataga. Kohe-kohe on käes 2012. aasta talvine pööripäev, mida seostatakse maailmas suurte muutustega ja loeng aitabki leida vastust paljudele olulistele küsimustele. Mis toimub 2012. aasta talvisel pööripäeval? Kuidas end saabuvateks muudatusteks ette valmistada? Mis on kõige olulisem, millele sel perioodil tähelepanu pöörata? Kuidas vabaneda mittevajalikust energiast? Miks on oluline oma tundeid tähele panna? Mida peaksid teadma oma karmast? Õhtu lõpetatakse päevakohase meditatsiooniga.

Mai-Agate Väljataga saab vajaliku informatsiooni inimese energiaväljast, ta on aidanud tuhandeid inimesi, viimastel aastatel on ta tegutsenud peamiselt regressiooniterapeudina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles