Sindis lähenevad jõulud rokkides

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Tuberkuloited.
The Tuberkuloited. Foto: Erakogu

Tuleval laupäeval, 15. detsembril tehakse Sindi seltsimajas korralikult mürtsu, kui kontserdil “Sindi Rock – jõulueri” astub üles rida vähem või rohkem kuulsaid bände eesotsas kohaliku suuruse The Tuberkuloitedi ja Eesti punklegendi J.M.K.E-ga.

Ürituse korraldaja Aadu S-i hinnangul aitab talvine rokikontsert kindlasti elavdada Sindi muusikamaastikku. “Juba üle 40 aasta on Sindis sügiseti korraldatud  “Sindi Rocki” nimelist kontserti, mis tänavu oli küll rohkem bluusiteemaline,” selgitas Aadu S. “Nii tekkiski mõte, et korraldaks siia otsa tänavu Sindis veel ühe suursuguse rokikontserdi, mis annab võimaluse kokku kutsuda mitmeid suurepäraseid kollektiive. Näiteks The Tuberkuloited ei ole kodulinnas esinenud juba vähemalt poolteist aastat.”

Lisaks tubekatele on 15. detsembri kontserdil kohal J.M.K.E., Brain Drain, Totally Obnoxious, ATP poistekoor, I.Q.Zero ja Square.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles