Ligi pool tuhat noort hakkab Pärnus oma ärimudelit koostama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa ja konverentsihotell Strand.
Spaa ja konverentsihotell Strand. Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Ligemale 500 Lääne-Eesti noort koguneb nädalavahetusel Pärnus hotelli Strand konverentsikeskusesse, kus toimub Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM ÖÖsessioon “Tegutsen arukalt!”.

Parima ettevõtluse edendaja ja parima sotsiaalselt vastutustundliku algatuse tiitli pälvinud programm korraldab peale traditsiooniliste päevaste õpisessioonide esmakordselt 20 tundi vältava koolitusürituse, kuhu tuleb ligi 500 Viljandi-, Pärnu-, Saare- ja Hiiumaa noort.

Sessiooni eesmärk on anda hoogu ENTRUMi inkubatsiooni esitatud äriideede arendamisele ja käsitleda sügavuti nende finantseerimist. Ühtlasi on noortel võimalus lihvida koos personaalsete mentoritega projektiplaani, et jaanuaris 2013 asuda idee teostuse juurde.

ÖÖsessiooni inspiratsioonitunnis jagavad laupäeval noortega oma kogemusi programmi patroon ja restoraniomanik Anni Arro, Eesti imelaps Kadi Liis Saar, startup-tähed Ülane Vilumets ja Martin Rand ning Eesti moebrändi Coka looja Katrin Ainson.

ÖÖsessiooni esimese päeva teises pooles asuvad noored valdkondlikes töötubades ligi saja mentori abiga oma ideid lihvima ja osalevad seejärel meelelahutuslikes, ent ettevõtlikkust arendavates tegevustes – DJ, fotograafia ja tantsu valdkondade show-case’ides. Ühtlasi filmitakse ENTRUMi ÖÖsessioonil hääletusel enim hääli kogunud Eesti muusikapalale ligi 500 noore osalusega muusikavideo.

ÖÖsessiooni teisel päeval mängivad noored maailmakuulsat finantsintelligentsust arendavat lauamängu "Cashflow", püstitades sellega suurima mängijate arvu uue maailmarekordi. Samuti avaneb kohalolijail võimalus vaadata Rakvere ametikooli ettevõtlusteatri illustreerivaid ettevõtlikkuse õppetunde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles