Savisaar eitab arsti juures käimist Peterburi visiidi ajal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea Edgar Savisaar eitas ajakirjanduses levinud infot, nagu oleks ta oma hiljutise Peterburi visiidi ajal käinud arsti vastuvõtul.

“Ma ei ole Peterburis mingite arstide juures käinud. Ma küll käisin Peterburis Maria teatris vaatamas lavastust “Suveöö unenägu” ja ma ei saa välistada, et seal istus publiku hulgas minu lähedal ka mõni arst. Kui seal mõni arst oli, siis oli see visiidi ajal minu lähim kokkupuude arstidega,” ütles Savisaar reedel Vikerraadio otsesaates “Tegija”.

Savisaare teatel on tema arstikülastus Peterburis väljamõeldis ja see jääb nende ajakirjandusväljaannete südametunnistusele, kes tema arsti juures käigust kirjutasid.

Eesti Ekspress kirjutas neljapäeval viitega anonüümsetele keskerakondlastele, et Savisaar käis oma novembri lõpus toimunud Peterburi visiidi ajal Almazovi nimelises südame-, vere- ja endokrinoloogiakeskuses. Samuti kirjutas leht, et Savisaar käis oma visiidi ajal ka Peterburi Nevski prospektil asuvas erakliinikus Union Clinic.

Savisaar käis Peterburis visiidil 21.-26. novembrini ning selle eesmärk oli Tallinna linnavalitsuse andmetel kohtumine Eesti ja Vene ettevõtjatega Tallinna ja Peterburi vaheliste ärisidemete tihendamise eesmärgil.

Tegemist oli Savisaare juba teise visiidiga Peterburi viimastel kuudel. 26.-29. septembrini külastas Savisaar Tallinna ja Peterburi äritegelaste ühist seminari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles