Hansagümnaasiumi õpilased lustivad jõuluolümpial

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Hansagümnaasium.
Pärnu Hansagümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna toimub viiendat korda Pärnu Hansagümnaasiumi spordipäev – jõuluolümpia.

„Ürituse juures on vahva see, et korraga suurendab see koolirahva ühtekuuluvustunnet, samas annab klassidele võimaluse olla omanäoline ja särada,“ ütles Hansagümnaasiumi huvijuht ja ürituse üks korraldajatest Lea Lips.

Iga klass on Lipsu sõnul valinud ühe riigi, kelle esindajatena tuleks võistlustel lippu kõrgel hoida. Klassid valmistavad ette viieminutilise rahvusliku jõulutervituse ja humoorika kava “Jõuluvana otsib staari”. Spordivõistlustest on kavas köievedu, sumo, rahvastepall ja jõulueide kandmine.

Hansagümnaasiumi õpilased on valinud esindatavateks riikideks näiteks Jaapani, Kreeka, Somaalia ja Venemaa, aga esindatud on isegi Muumimaa ja Põrgu.

Õpilane Anar Alvela ütles, et jõuluolümpia on mõnus vaheldus igapäevasele koolitööle. Klassivend Marno Toom lisas, et üritus on lõbus võimalus klassidele ühiselt tegutseda.  

Huvijuht mõlgutab mõtteid edasiste sportlike ja lõbusate ühisettevõtmiste radadel: „Lumeuputusega seoses tekkis mõte ehitada näiteks meie kooli kõrval asuva uue lasteaia lastega koos lumelinna.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles