Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2009/04/16/164197t1he87f.jpg)
Rakvere lihakombinaadi suvehooaja grilltoodete loomisel on lähtutud kodumaistest maitsetest: mustikas, metsaseened (männi-, kuuse- ja kaseriisikad), kirsid, jõhvikas ja till.
Grilltoodete valikusse lisandus seitse uudistoodet: neli grillvorsti, kaks grill-liha ja üks grillribi ning uus suitsune suvesnäkk – BBQ õllesigar.
“Kuna eelmise aasta uudistootest Mustikašašlõkist sai kiiresti kõigi vaieldamatu lemmik, siis sellel aastal kombineerisime magus-vürtsika mustikapüree grillribiga, mille tulemusel valmis Mustikagrillribi,” selgitas Rakvere lihakombinaadi turundusdirektor Liina Jaanson.
Tooted on valmistatud kodumaisest sealihast, see on tähistatud pakenditel spetsiaalse “Eesti siga” märgistusega. (PP)