Rakvere lihakombinaadi suvehooaja grilltoodete loomisel on lähtutud kodumaistest maitsetest: mustikas, metsaseened (männi-, kuuse- ja kaseriisikad), kirsid, jõhvikas ja till.
Grilltooted said inspiratsiooni metsadest ja aedadest
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grilltoodete valikusse lisandus seitse uudistoodet: neli grillvorsti, kaks grill-liha ja üks grillribi ning uus suitsune suvesnäkk – BBQ õllesigar.
“Kuna eelmise aasta uudistootest Mustikašašlõkist sai kiiresti kõigi vaieldamatu lemmik, siis sellel aastal kombineerisime magus-vürtsika mustikapüree grillribiga, mille tulemusel valmis Mustikagrillribi,” selgitas Rakvere lihakombinaadi turundusdirektor Liina Jaanson.
Tooted on valmistatud kodumaisest sealihast, see on tähistatud pakenditel spetsiaalse “Eesti siga” märgistusega. (PP)