Kõik helistama: Rasmus Rändvee laulab superfinaali nimel!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändveest sai viies "Eesti otsib superstaari" võitja.
Rasmus Rändveest sai viies "Eesti otsib superstaari" võitja. Foto: TV3

Sel pühapäeval selguvad TV3 saates “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja kaks finalisti, kes asuvad nädala pärast Tallinna Nokia kontserdimajas võistlema superstaari tiitli nimel.

Karmis konkurentsis on siiani püsima jäänud pärnakas Rasmus Rändvee, Elina Born ja Toomas Kolk.

Seekordses saates tulevad esitusele jõululaulud ja duetid tuntud artistidega. Koos finalistidega astuvad publiku ette Lenna Kuurmaa, Liisi Koikson ja Tanja Mihhailova.

Rändvee nentis, et tal oli juba ammu plaanis lõbutseda, kui ta peaks duetivooruni jõudma. „Kuulates Robbie Williamsi ja Kylie Minogue'i laulu “Kids”, mis on kolm minutit kompaktset flirtimist, sai mulle selgeks, et mul on vaja täiesti hullumeelset naissoost vastandit minule,” nentis Rasmus. “Ainus naine, kes mulle kohe pähe hüppas, oli Tanja, kes ongi täielik naiselikkuse etalon. Saab huvitav olema!”

Born valis oma duetipartneriks Lenna Kuurmaa. Kahe suurepärase lauljatari esituses kõlab John Lennoni “Imagine”. “Mulle väga Lenna meeldib, eriti tema tämber ja suhtumine muusikasse,” põhjendas Elina.

Neiu usub, et Lennoni võimsa sõnumiga laul sobib naisduetiks väga hästi. Samuti kõlavad Elina sõnutsi tema ja Lenna hääled suurepäraselt kokku.

Kolmas superstaariks pürgija Kolk astub pühapäeval lavale koos Liisi Koiksoniga.

Toomase soov oli esitada duetivoorus Nick Cave’i ja Kylie Minoque'i poolt tuntuks lauldud pala “Where the Wild Roses Grow”.

“Mõtlesin, kuidas see lugu võiks minu ja duetipartneri suust kõlada ning Liisi Koiksoni madal register oli täpselt see, mida ma otsisin – sume, ohtukuulutav, müstiline, tumedalt ilus ja karismaatiline,” kommenteeris Toomas. „Liisis on väge ja võimu. Ja ta paneb laval inimesed ennast vaatama ja kuulama.”

Superfinaali pääsemise otsustavad televaatajad; nagu eelnevad saated on tõestanud, loeb iga hääl. Pärnakas Rasmus Rändvee poolt saab pühapäeval hääletada telefonil 900 7305.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles