Pärnu kunstnike majas avatakse kunstisalong

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kunstnike maja Nikolai tänaval.
Pärnu kunstnike maja Nikolai tänaval. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reede õhtul avatakse Pärnu kunstnike majas kunstisalong ja toimub ühtlasi Andrus Joonase tegevuskunstiloominguga DVD-kogumiku esmaesitlus Pärnus.

Kunstnike maja kunstisalongis on eksponeeritud Pärnu kunstnike looming ja enamik esindatud kunstnikest töötab samas majas. See annab võimaluse huvilistel kiiresti kunstnikuga ühendust võtta, kohtuda ja vestelda.

Kunstisalongis saab tutvuda Andrus Joonase, Janno Bergmanni, Alar Raudoja, Mila Balti, Sirami, Heli Tamburi, Billeneeve, Pusa, Peeter Somelari ja Jasper Zoova loominguga ning kunstiteoseid endalegi soetada.

Andrus Joonase performance’itekogumik “The Best of Andrus Joonas Performances 1995-2011” on kokkuvõte kunstniku loomeperioodi ilmestanud performance’itest. Suurest info ja materjali hulgast on välja valitud, toimetatud ja tõlgitud materjali täpselt 61 minuti ja 38 sekundi jagu. Plaadil on kaheksa eri pikkusega ja eri loomingulistest perioodidest pärit teost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles