Tralli jõululaada tulu kulub mänguasjadele

, lasteaiaõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli lasteaia heategevuslik jõululaat.
Tralli lasteaia heategevuslik jõululaat. Foto: Erakogu

Pärnu lasteaed Trall kogus traditsioonilise heategevusliku jõululaadaga 1200 eurot, mille eest kõik rühmad saavad mänguasju. Kel jõulupidu olnud, on jõuluvanalt juba mänguasjad kätte saanud.

Rühmaõpetajate eestvedamisel algasid ettevalmistustööd juba nädal aega varem, vanematega koos meisterdati jõuluteemalisi esemeid. Müügilaudadelt sai osta kaunist käsitööd, maitsvaid roogasid, hoidiseid, tervisetooteid ja kõike muud huvitavat, mille üle jõulude ajal kodudes rõõmu tunda.

Lasteaia võimlas toimus mõnus jõuluetendus, mille esitas majandusjuhataja eestvedamisel teenindav personal. Sõimerühmas said nooremad lapsed osa õpetajate lavastatud nukunäidendist.

Kellel kõht tühjaks läks, võis lasteaia jõulukohvikutes hõrgutavaid soolaseid ja magusaid suupisteid nautida. Fotograafi juures tehti kauneid jõulufotosid. Laadal meisterdati jõulukaunistusi, tehti näomaalinguid ja litter-tattoo’d, osaleti õnneloosis ning nauditi mõnusat jõulusaginat ja -tunnet.  

Üritus õnnestus suurepäraselt. Tänu osalejatele kogunes lasteaiale üle 1200 euro, mille eest iga rühm saab lastele mänguasju soetada. Mitu rühma on oma jõulupeol jõuluvanalt juba mänguasjad kätte saanud.  

Pärnu Lasteaed Trall tänab südamest kõiki lapsevanemaid, lapsi, töötajaid ja sponsoreid, kes aitasid ürituse korraldamisele ja kordaminekule kaasa.

Oli väga südantsoojendav ja tore päev, kus rõõmu jagus kõigile. Loodame ja usume, et laadatraditsioon jätkub. Lasteaed Trall soovib lumiseid ja jõululõhnalisi pühi ning unistuste täitumist uuel aastal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles