Superstaarina rokiks Rasmus koos bändiga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee astub pühapäevase “Eesti otsib superstaari” superfinaalis rahva ette nii üksi, kui teeb mõnevõrra ootamatu etteaste koos oma bändi Facelift Deeriga.
Rasmus Rändvee astub pühapäevase “Eesti otsib superstaari” superfinaalis rahva ette nii üksi, kui teeb mõnevõrra ootamatu etteaste koos oma bändi Facelift Deeriga. Foto: TV3

Ükskõik kas pühapäeval kroonitakse Tallinna Nokia kontserdimaja laval TV3 show’ “Eesti otsib superstaari” võitjaks pärnakas Rasmus Rändvee või tema võluv konkurent Elina Born, Rasmus näeb oma muusikalist tulevikku noortebändi Facelift Deer liikmena.

“Ega mulle ei jõudnudki pühapäeval kohe kohale, et pääsesin saate superfinaali,” meenutas 17aastane Rändvee. “Kui lõpuks taipasin, et mina ja Elina saime edasi, oskasin öelda ainult: “Vau.” See tundus nii uskumatu.”

Edu on toonud pühendumine

Edu tundub noormehele seda uskumatum, et ta ei pea end eriti enesekindlaks.

“Olen võtnud üks saade korraga, konkurents on olnud väga kõva,” tõdes Rasmus. “Esiviisikusse jõudes oli igas saates tunne, et kui nüüd midagi uskumatut ei tee, on minek ka. Häid lauljaid oli siin saates hästi palju. Aga sellele on kulunud palju aega ja tööd. Ei oskagi oma plusse välja tuua, olen olnud väga pühendunud, ju see siis paistab laval välja.”

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi kümnendas klassis õppiv nooruk märkis, et saate tõttu ei ole ta kaks kuud kooli jõudnud. “Usun siiski, et kui olen motiveeritud, saan kindlasti tänavu kümnenda klassi lõpetatud,” kinnitas ta. “Saade on olnud seda vaeva väärt. Iga pingutus on tulnud kasuga tagasi. Olen siin saanud küpsemaks artistiks, mu maailmanägemus on muutnud. See on olnud suurepärane, siin on äge punt koos.”

Rasmus lisas, et ühtki koostööpakkumist talle saate ajal siiski tulnud ei ole.

Oma pühapäevast finaalivastast, Lääne-Virumaalt Lehtsest pärit Elina Borni austab Rasmus väga.

“Soovisin juba alates teisest-kolmandast finaalsaatest, et Elina oleks üks superfinalistidest,” kinnitas Rasmus. “Ta on kõige andekam ja oleme saanud sõpradeks. Elina on suurepärane laulja, hea artist ja teinud hea lauluvaliku.”

Saagu pühapäeval, mis saab, saatesarja auhinnaks oleva plaadi tahab Rasmus Rändvee salvestada koos oma bändiga.

“Facelift Deeri moodustavad väga pühendunud kutid,” kinnitas laulja. “Oleme oma muusikasse panustanud väga palju, oma hinge sinna pannud. Usun, et kui oleks võimalus hüpata lennukile ja minna Ameerikasse tabeleid vallutama, ei kõhkleks meist keegi hetkegi. Mul on nägemus oma muusikast paigas. Kui peaksin pühapäeval võitma, siis see plaat valmiks koos bändiga. Kitarrivõimud ja higihaisune prooviruum on see, mis mind iseloomustab. Teeme oma asja edasi, seega usun, et eks see rokiplaat tuleb.”

Ees seisab “Eesti laul”

Kui “Eesti otsib superstaari” leiab pühapäeval Nokia kontserdimajas lõpplahenduse, siis õige pea naaseb Rasmus koos bändikaaslastega Facelift Deerist ETV ekraanile, sest Pärnu noortebänd pääses Rändvee, Paal Pilleri ja Karl Kallase kirjutatud looga “Dance” konkursi “Eesti laul” poolfinaali.

“Jõudsime jah saate ajal kirjutada ja stuudios salvestada laulu,” muheles Rasmus. “On väga äge, et pääsesime “Eesti laulu” poolfinaali. Olen jäänud oma bändile truuks ja lõpuks ometi saame midagi koos teha. Üks konkurss lõpeb ja teine algab!”

Rändvee märkis, et ta on saanud soovitusi nimetada Facelift Deer ümber Rasmus Rändvee & Facelift Deeriks, kuid laulja välistas selle täielikult.

“Ma ei taha olla bändi frontman, vaid ikka bändiliige,” märkis ta.

Pühapäevases “Eesti otsib superstaari” superfinaalis esitab kumbki finalist kolm laulu. Rasmuse kõrval näeb üllatusena laval tema bändi.

Superfinalistid kordavad oma siiani parimat esitust, tutvustavad oma esimest singlit ja laulavad üht suurt eestikeelset lugu.

Nii kannab Rändvee taas kord ette Michael Boublé pala “Feeling Good”, koos Facelift Deeriga esitletakse “Eesti laulu” poolfinaali jõudnud singlit “Dance” ja lõpuks kannab noormees ette Lydia Koidula sõnadele seatud eesti rahvaviisi “Meil aiaäärne tänavas”.

Elina Born vastab Pärnu noormehele Sinead O’Connori hitiga “Nothing Compares To You”, oma värske singliga “Enough” ja Tõnis Mägi looga “Palve”.

Eesti viies superstaar selgub pühapäeval kella 23ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles