Käsikellade ansambel soojendas südameid

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Raeküla Vanakooli keskuses astusid neljanda advendi kontserdil üles Agapella noorteansambel ja vokaalansambel Juicy ning avati Pärnu lasteküla joonistuste näitus.
Pärnu Raeküla Vanakooli keskuses astusid neljanda advendi kontserdil üles Agapella noorteansambel ja vokaalansambel Juicy ning avati Pärnu lasteküla joonistuste näitus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Raeküla Vanakooli keskuses astusid neljanda advendi kontserdil üles Agapella noorteansambel ja nende head sõbrad vokaalansamblist Juicy. Samal ajal avati keskuses näitus Pärnu lasteküla joonistustest, mis valmisid suvise laagri käigus kunstnik Aivar Kurvitsa juhendamisel.

Lasteküla laste pilte saab Raeküla Vanakooli keskuse seintel vaadata jaanuari lõpuni.

Agapella noorteansamblit juhendavad Helvi Treiblut ja Reine Niin.

Keskuse perenaine Liivi Kaasik soovis kontserdi lõppedes kõigile kaunist jõuluaega ja andis teada, et majja tasub tulla lähipäevil veel: jõululaupäeva keskpäeval kontsertjumalateenistusele, kus esinevad maja oma gospelansambel ja Pärnust sirgunud laulja Rebecca Kontus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles