Homme on Jaansoni rajal rulluisuduatlon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Võistlussarja “Pärnumaa raudmees 2009” kolmas etapp, rulluisuduatlon Jüri Jaansoni rajal algab pühapäeval kell 11 kuni seitsmeaastaste poiste ja tüdrukute võistlusega. Tund hiljem lähevad rajale C-, D- ja E-klass ning kell 12.30 stardivad B-klassi noormehed ja neiud, harrastajad ja veteranid.


Võistlus põhidistantsil (10 km rulluisku, 3 km jooksu, 5 km rulluisku) algab kell 13.30. Võistlussarja peakorraldaja, spordiklubi Raudmees president Enn Kübar rääkis, et Pärnusse on oodata kõiki Eesti paremaid duatleete.



“Püüame oma duatlonidega süstida spordipisikut pisikestesse poistesse ja tüdrukutesse,” kõneles Kübar. “Teretulnud on kõik eelkooliealised lapsed. Kellel ei ole rulluiske, võtku kaasa jalgratas ja võistelda saab ikka. Kui ei ole ka ratast, tulgu ikka, sel juhul läbime võistlusmaa joostes. Auhindu jätkub kõigile.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles