Piletimäng: kohvita Ammendes Fred Jüssiga!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Jüssi.
Fred Jüssi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Uut aastat sobib perega kindlasti alustada igati harivas seltskonnas ja selleks pakub suurepärase võimaluse tuleval laupäeval, 5. jaanuaril Fred Jüssi, kes räägib Pärnu Ammende villa pärastlõunakohvi üritusel mere ja metsa häältest.

Loosime ühele õnnelikule välja kaks pääset kohtumisele Fred Jüssiga!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Fred Jüssi on lõpetanud Tartu ülikooli bioloogia või ajakirjanduse erialal?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 2. jaanuari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas maiade kalender lõpeb ja seetõttu saabuvat maailmalõpp 21.12.12 või 12.12.12?” õige vastus on 21.12.12. Lugesime õigeks ka vastused, milles loeti valeks mõlemad kuupäevad, sest maailmalõpp jäi ju ära.

Aastavahetusel pidutsevad koos kaaslasega Pärnu klubis Sugar suurel maskipeol Anne Rahusaar, Getlin Oltre ja Ago Aluste.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles