Värske superstaar jõuluvanale ei laulnudki

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast superstaarisaate võitu langes Rasmus Rändvee teismeliste fännide küüsi.
Pärast superstaarisaate võitu langes Rasmus Rändvee teismeliste fännide küüsi. Foto: Ardi Truija

Tele-show’ “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitjaks pärjatud pärnakas Rasmus Rändvee veetis pere keskel vaikseid jõule ja mõtleb nüüd oma debüütalbumi avaldamisele.

“Kui saate superfinaal läbi sai, oli esmalt ikka kõva juubeldamine,” meenutas 17aastane Rändvee pühapäevaseid tormilisi sündmusi Tallinna Nokia kontserdimajas. “Superstaari tiimil hakkas finaali lõpuga puhkus ja me siis üheskoos tähistasime ja see kestis hommikuni.”

Pärast seda sõitis Rasmus koju ja lülitas telefoni välja.

“Ei olnud nii kaua pere keskel olnud, sellepärast võtsin selle aja täiesti endale,” kinnitas noormees. “Jõuluvana käis, meil on selline kena traditsioon. Aga kahjuks jäin juba pühapäevase superfinaali ajal haigeks ja olin jõulude ajal täiesti hääletu. Nii et jõuluvanale laulda ei õnnestunudki.”

Edasi seisab TV3 laulusaate võitjal ees kibe töö. Juba eile sõitis ta koos oma bändi Facelift Deeriga Tallinna Eesti spordiaasta tähtede galale esinema.

“Kujutan ette, et mu plaat tuleb hea, sellepärast mingit tähtaega tegemiseks ei tahaks panna,” ütles Rasmus. “Selle produtseerib Downtown Studios, kus meid aitavad Ago Tepand ja Stig Rästa. Aga soov on teha plaat oma bändiga ja loodan, et plaadile jõuab suures osas omalooming.”

Rändvee teenis saatesarja võiduga 10 000 eurot, mille ta kavatseb investeerida muusikasse.

“Mina jään endiselt vaeseks muusikuks,” naeris Rasmus. “Kogu selle raha eest ostan tehnikat. Peole ei kuluta kindlasti midagi. Selleks tuleb raha ikka mujalt leida.”

Lühikese ajaga tuhandete Eesti näitsikute ihaldusobjektiks tõusnud Rasmus Rändvee vastas Eesti meediat juba mõnda aega vaevanud küsimusele, kas tal pruut on, diplomaatiliselt. “Jätan naislugejatele mõistatamisruumi,” kostis ta. “Eks neiud saavad seda siis teada, kui minuga kohtuvad.”

Millal Rändveed ja Facelift Deeri saab näha Pärnus esinemas, ei osanud superstaar öelda. Küll nentis ta, et praegu juba käivad läbirääkimised, et jaanuaris toimuks üks kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles