Vändra Vaprus astus samasse ritta Nõmme Kalju ja FC Floraga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vapruse mängud meelitasid mullu valminud uuele staadionile palju kaasaelajaid.
Vändra Vapruse mängud meelitasid mullu valminud uuele staadionile palju kaasaelajaid. Foto: Vändra JK Vaprus

Vändra Vaprus astus samasse ritta nimekate vutiklubide FC Flora, Nõmme Kalju ja Viljandi Tulevikuga, kui ajakiri Jalka valis vändralased Eesti jalgpallimaastikul aasta klubiks.

Vändra Vaprus on Ranet Lepiku ja teiste Vändra jalgpallivedurite eestvedamisel teinud väikesest Pärnumaa alevist jalgpallimeka ühes tubli esindusmeeskonna, entusiastliku noortetöö ja uhke staadioniga, kiidab Jalka Pärnumaa vutientusiaste.

Laureaate valitakse juba alates 1995. aastast. "Üks asi on tunnustada aasta parimaid, aga otsime peale selle huvitavaid saavutusi, mis on Eesti jalgpalli mõjutanud või sümboliseerivad mingil moel lõppenud aastat," lausus Jalka peatoimetaja Indrek Schwede.

Lepiku sõnutsi on klubi tunnustuse üle väga rõõmus. „Meeldiv on näha, et oleme silma paistnud. Selline tunnustus motiveerib asjaga veel paremini edasi tegelema,“ ütles Lepik.

Vändra Vapruse ridades tegutseb Vändras ja alevi ümbruses ligi 250 vutimängijat, kellest 30 esindusmeeskonna pallurit hakkavad uuel hooajal mängima Eesti meistrivõistluste esiliiga B-tasandil.

Jalka tunnustuse osaliseks sai Pärnumaalt veel Pärnu jalgpalliklubi naiskonna ründaja Anastassia Morkovkina võimsa koduhooaja ja ilusa punkti eest koondises.

Kokku valis Jalka aasta parimaid 15 kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles