Tauno Tamm laulis välja jalgratta

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Tamm koos oma juhendaja Toomas Volli ja võidetud jalgrattaga.
Tauno Tamm koos oma juhendaja Toomas Volli ja võidetud jalgrattaga. Foto: Erakogu

Eesti meestelaulu seltsi eestvõttel toimus Jõhvi kontserdimajas poiste-solistide võistulaulmise lõppvoor, kus oma vanuseklassis võidutses Uulu põhikooli õpilane Tauno Tamm.


Sellele konkursile eelnenud maakondlikes eelvoorudes osales viies vanusegrupis kokku 355 lauljat, finaalvooru pääses neist 40.



Lõppvoorus oli üks edukamaid osalejaid Pärnu linn, mis oli esindatud kuue lauljaga. Kõige tublim neist oli Tauno Tamm, kes võitis 8-9aastaste vanusegrupis esikoha. Tema juhendaja on Toomas Voll. Tauno pälvis auhinnaks jalgratta.



Eriti märkimisväärne on, et Tauno on võidu toonud Toomas Volli laulu “Ürask” viisi kaasautor. Meestelaulu selts tunnustab ja tänab kõiki lõppvoorus osalenud Pärnu laulupoisse ja nende juhendajaid. “Esinejad olid väga hästi ette valmistatud ja neil on kindlasti lauljatena suur tulevik,” märkis seltsi juhatuse esimees Arvi Karotam.



Jõhvis võistles hästi ka Toomas Volli laulustuudio õpilane Egert Aviste, kes saavutas oma vanusegrupis kolmanda koha. Egert on Raplamaa poiss.



Võistlustel osalesid Pärnust veel Mirkko Vatter (juhendaja Maimu Muttik), Silard Simanis (Tiiu Künnapas), Tamur Talviku (Kadri Keskküla), Villem Rent (Endla Murd), Laur Juhan Luuk (Toomas Voll), Egert Pull (Anne Uusna).



Meestelaulu selts tänab taastusravikeskuse Estonia juhtkonda, kes pani kõigi viie vanusegrupi võitjate juhendajatele välja eriauhinnad – nädalavahetuse koos kaaslasega taastusravikeskuses Estonia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles