Pärnu Linnameeskond loobub kohast esiliigas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Täna kohtunud Pärnu jalgpalliklubide ja Pärnu linnavalitsuse spordinõunik otsustasid, et Pärnu Linnameeskond loobub algaval hooajal kohast Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas, taandudes kaks astet madalamale, teise liigasse.

MTÜ Pärnu Linnameeskonna juhatuse liige Gert Olesk ütles, et loobumisotsuse tingib ressursside puudus.

„Pärnu Linnameeskonnal on puudu nii mängijatest, personalist kui rahast,“ kommenteeris Olesk loobumisotsust.

Eesti jalgpalliliidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht ütles, et jalgpalliliidu juhatus arutab Pärnu Linnameeskonnaga seonduvat nädalavahetusel toimuval koosolekul.

Pärnu Linnameeskonna niigi noore koosseisuga mängijatevalikut ootab praeguse seisuga algaval hooajal ees noorenduskuur, sest mitu eelmisel hooajal Pärnu Linnameeskonna põhituumikusse kuulunud mängijat on testimisel Eesti meistriliiga klubide juures ja nende asemele peavad astuma Pärnu klubide noortesüsteemide mängijad.

Pärnu Linnameeskond ühendab kolme Pärnu vutiklubi: Pärnu Vapruse, Pärnu jalgpalliklubi ja Pärnu Kalevi mängijad, olles linna esindusmeeskonnaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles