Piletimäng: veeda jahtklubis salongiõhtu Chalice’iga!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chalice.
Chalice. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 19. jaanuaril toimub Pärnu jahtklubis järjekordne salongiõhtu, kus astub oma loominguga üles Jarek Kasar, esinejanimega Chalice. Andekas muusik on avaldanud viis albumit, kirjutanud ooperi ja teda näeb Tallinna teatri NO99 värskes muusikalis.

Loosime salongiõhtule Chalice’iga välja 2 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas teatris NO99 lavastuv Chalice’i kirjutatud muusikal kannab pealkirja “Minu inimesed” või “Lindmees”?”

Vastuseid märgusõnaga “Jahtklubi” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 16. jaanuari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Benassi Bros. featuring Dhany on pärit Itaaliast või Prantsusmaalt?” õige vastus on Itaalia.

Reedel lähevad klubisse Mirage tantsumuusikaprojekti Benassi Bros. featuring Dhany koos kaaslasega vaatama Pille-Riin Saarpere, Haidi Lobjakas ja Liis Paju.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles