Kirjandusõhtul esineb Contra

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Contra.
Contra. Foto: Ardi Truija

Sel laupäeval toimub Pärnus Maarja-Magdaleena gildi maja ärklisaalis järjekordne luule- ja kirjandusõhtu ning sel kuul täitub kaks aastat ajast, kui Margit Petersoni vedamisel hakati neid korraldama. Nagu seekord, oli ka toona peaesinejaks Contra ehk Margus Konnula.

Peterson kinnitas, et homne kirjandusõhtu tõotab tulla põnev, sest Contra esitleb oma äsjailmunud luuleraamatut “Urvaplaaster”, Pärnu rahvas pole veel näinud-kuulnud pealinna poeeti Steven Wihalemi, kes on lubanud tulla oma luulet esitama.

“Ka Kaur Riismaa on hästi põnev tegelane, kelle sulest on ilmunud kaks luuleraamatut: “Me hommikud, me päevad, õhtud, ööd” ja uuem, “Rebase matmine”, mis ilmus paari kuu eest,” märkis korraldaja.

Õhtut juhib Aimar Roomets Virtsust, üles astuvad veel Rüütel – poeet Viljandist, ning Kristel Mägedi ja Kersti Kobi – näitlejad, muusikud ja poetessid, kes esitavad oma sõnadele loodud laule ja on samuti Viljandist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles