Mirage’i vallutab itaalia tantsumuusika

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Täna õhtul näeb Pärnu ööklubis Mirage Itaalia päritolu tantsumuusikaprojekti Benassi Bros. feat. Dhany (pildil), mis on eri nimede all hullutanud Euroopa tantsusaalide publikut juba üle paarikümne aasta.

Itaalia muusikaprodutsentidest nõbude duo Marco “Benny” Benassi ja Alessandro “Alle” Benassi alustas DJ-karjääriga juba 1980. aastatel. Mehed on produtseerinud muusikat sellistele maailmanimedele nagu Madonna, Chris Brown.

1990ndate keskel hakkas Benny Benassy tootma rohkem oma muusikat ja nii leidis ta seltskonda võluva naisvokalisti Daniela Galli ehk Dhany, kellega koos tehti esimesed tantsuhitid nime KMC all. Bändi suurimaks hitiks kujunes 2001. aastal avaldatud “I Feel So Fine”.

Dhany on teinud koostööd mitmete teistegi muusikaprodutsentidega, kuni lõpuks 2004. aastal liitus taas Benassi nõbudega, kes olid selleks ajaks juba Benassi Bros. nime all välja andnud esimese albumi.

Nõbude ja Dhany edasine koostöö kujunes väga edukaks, üksteise järel ilmusid tantsuhitid “Every Single Day”, “Hit My Heart”, “Rocket In The Sky”, “Make Me Feel” jmt. Samuti avaldati albumid “Pumphonia” ja “Phobia”.

Peale selle on Benassy nõbud olnud tegusad teisteski projektides ja hullutanud Euroopa klubikülastajaid aastate jooksul mitmel rindel.

Pärnus mängib kooslus täna õhtul klubis Mirage ette kõik oma parimad hitid. Itaalia tantsusaalide võlureid soojendavad ja jahutavad DJd Melboom ning Sunny Dee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles