Vutimeeskonna kapten liitus Eesti meistriga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kandis Robert Kirss Pärnu Linnameeskonna kaptenipaela.
Mullu kandis Robert Kirss Pärnu Linnameeskonna kaptenipaela. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti meister Nõmme Kalju sõlmis eile lepingu Eesti noortekoondislase Robert Kirsiga, kes eelmisel hooajal kandis Pärnu Linnameeskonna kaptenipaela.

Lepingu järgi mängib ründaja Nõmme Kaljus järgmise aasta lõpuni, pärast mida on klubil õigus kontrahti veel kolme aasta võrra pikendada.

„Mul oli valida Levadia ja Kalju vahel, kuid otsustasin viimase kasuks. Kalju on ambitsioonikas klubi, mis on end juba Eestis tõestanud. Kalju treeningutel meeldib mulle nende intensiivsus ja et meeskond on väga sõbralik ja toetav. Mu eesmärk on pääseda suvel Kalju esindusmeeskonda ja teha suur samm edasi ka isiklikult,” kommenteeris ambitsioonikas ründaja liitumist valitseva Eesti meistriga.

“Noortel, kes tahavad mängida ja suudavad Kaljut aidata, oleme alati silma peal hoidnud. Kirss on näidanud end heast küljest ja silmapaistvate oskuste eest teeniski ta lepingu. On hea meel, et ta saab oma võimaluse just meie meeskonnas mängides,” ütles Nõmme Kalju peatreener igor Prins.

Kalju mängija ja spordidirektor Sergei Terehhovgi näeb ründajas perspektiivi: “Robert käis Kalju trennis juba detsembris ja jättis endast positiivse mulje. Ta on noor ja andekas mängija, seetõttu tegimegi pikema lepingu. Tal on olemas kõik, et läbi lüüa: peale andekuse on ta töökas ja tehniline ning tal on tahtmist palju.”

Kirss liitub Nõmme Kaljuga täies mahus alles suvel, kuna praegu on tal käsil kooli lõpetamine.

Kirss oli eelmisel hooajal Pärnu Linnameeskonna üks võtmemängija ja kapten. Eesti noortekoondisi on ta esindanud U-16, U-17 ja U-19 tasanditel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles