Pärnu õpilased võistlesid keemiaolümpiaadil

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kemikaalid ja katsekolbid.
Kemikaalid ja katsekolbid. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Keemiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus pani oma teadmised proovile ühtekokku 68 õpilast 8.–12. klassini.

Noorimate, kaheksandike seas tuli võitjaks Kevin Post ühisgümnaasiumist, tema õpetaja on Ly Kupri. Teise koha saavutas Karin Allik, Ülle Varese õpilane Sütevaka humanitaargümnaasiumist. Kolmandat kohta jagasid Maria Ritter Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge) ja Andreas Tulver Sütevakast (Ülle Vares).

9. klasside seas oli parim Mihkel Talmar Sütevakast (Ülle Vares), teiseks tuli Helo Liis Soodla Vanalinna põhikoolist (Mare Kekkonen) ja kolmandaks Kristo Karl Aedma Koidula gümnaasiumist (Merit Sarandi).

10. klasside võidu pälvis Karl Marti Toots ja teise koha Leenu Reinsalu Koidula koolist (Merit Sarandi), kolmas oli Egle Truuman ühisgümnaasiumist (Ly Kupri).

11. klasside arvestuses võitis ülekaalukalt Indrek Saar Sütevakast (Ülle Vares), teine oli Hendrik Laas ja kolmas Rando Aomere Koidula koolist (Merit Sarandi).

Abiturientide seas oli võidukas Kristo Ment Koidula gümnaasiumist ja talle järgnes koolivend Oskar Aava, mõlemat õpetab Merit Sarandi. Kolmanda tulemuse tegi Risto Laanemets Sütevakast (Evelin Saks).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles