Klubi Vaarikas rõhub korrale

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Lohu ja Hanno Vimberg puhuvad klubile Vaarikas elu sisse.
Viljar Lohu ja Hanno Vimberg puhuvad klubile Vaarikas elu sisse. Foto: Urmas Luik

Täna avab uksed Pärnu uus ööklubi Vaarikas, mis ootab endast lugupidavaid vikse ja korralikult riides kundesid, jättes linna tuntumad pahandusetekitajad ja liialt purjus inimesed ukse taha.

“Meie soov on, et klubis oleks kõigil lõbus, ja seepärast tulevad turvameetmed väga ranged,” selgitas Vaarika üks eestvedajaid Viljar Lohu. “Teeme teiste klubidega koostööd ja kes on kuskil jamaga hakkama saanud, see Vaarikasse oodatud ei ole.”

Vaarikas palkas omaenda turvameeskonna, kelle ülesandeks on hoida silm peal klubi ees tänaval toimuvalgi.

Uus klubi on kunagise Bravo ruumides, kuid klubi interjöör on täielikult muutunud. Baarilett on kolinud tagantseinast paremale akna alla ja on nüüd 360kraadine, et muuta teenindus kiiremaks. Samuti saab Lohu kinnitusel kogu baariletil tantsida. Saalis hakkab tööle lauateenindus.

Sisustusest hakkas silma veel palju pehmet mööblit, säravad lühtrid ja palmid. Klubi tegutseb ainult Blauhausi ärimaja teisel korrusel ja suletud on nii Bravo kunagised Havana baar kui Metaxa ruum. Viimasesse ehitati nüüd garderoob. “Soov oli muuta klubi kompaktsemaks,” põhjendas Lohu.

Kui tänasel avapeol näeb Vaarika laval Koit Toomet ja Sarahit, siis klubi eestvedaja lubab edaspidigi ohtralt häid Eesti bände.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles