Koolinoorte kilvameistrivõistlustel toimub vahevoor

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Eesti koolinoorte meistrivõistlustel mälumängus korraldatakse sel aastal vahevoor, mille parimad pääsevad aprilli lõpus toimuvasse finaali.

Novembris peetud koolinoorte meistrivõistluste Pärnumaa eelvoorust, millest võttisosa 11 põhikoolide võistkonda ja kaheksa keskkoolivõistkonda, pääsesid 27. aprillil Viimsis toimuvasse vabariiklikku finaali Paikuse põhikooli võistkond ja Sütevaka humanitaargümnaasiumi 9. klassi 2. võistkond põhikooli- ning Koidula gümnaasiumi võistkond keskkoolivõistkondade arvestuses.

Tänavu toimub meistrivõistlustel esimest korda vahevoor. Arvestust peetakse üle Eesti ja kaheksa parimat nii keskkooli- kui ka põhikoolivõistkondade arvestuses saavad koha finaalis. See kehtib võistkondade kohta, kellel eelvoorust finaalikohta pole ja kus ühtki juba finaali pääsenud mängijat kaasa ei tee. Osa võivad võtta kõik võistkonnad – nii uued kui ka need, kes eelvoorus juba käisid.

Vahevoorus toimub üle-eestiline maavõistlus: võetakse kokku viie parema võistkonna punktid Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis (sh Harjumaal), tegemata vahet kesk- ja põhikoolidel.

Pärnumaa vahevoor toimub teisipäeval, 29. jaanuaril Pärnu Ülejõe gümnaasiumi sööklas.

Registreerida saab 23. jaanuarini (ka neil võistkondadel, kes eelvoorust osa võtsid). Registreerida  tuleb kahes kohas: Eesti mälumänguliidu kodulehel, kus tuleb täita ankeet, ja e-postiga Pärnumaa mängujuhi aadressil jaakkand88@hotmail.com. Registreerimisel tuleb märkida kool, võistkond,  kooliaste, kontaktisik ja e-posti aadress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles