Teadusnädal tõi Hansakooli põnevust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu hansagümnaasium.
Pärnu hansagümnaasium. Foto: Ants Liigus

Eelmise nädalaga jõudis lõpule Pärnu Hansagümnaasiumi reaal- ja loodusainete nädal, mis pakkus gümnasistidele põnevat tegemist ja hulgaliselt uusi teadmisi ja oskusi.

Nädala jooksul toimetati mitmes töötoas: tehti põnevaid keemiakatseid ja taaskasutatavatest materjalidest – prügist – valmisid installatsioonid teemal “Tarbi vähem!”.  

„Kõige enam meeldis õpilastele tuntud harrastusloodusfotograafi Andres Ennoki loeng looduse jäädvustamisest ja sellele järgnenud praktiline pildistamise õppetund Rannapargis ja mere ääres,“ rääkis Hansagümnaasiumi huvijuht Lea Lips ja lisas, et parimad fotod ootavad veel väljaselgitamist ja premeerimist.

Reaal- ja loodusainete nädalal korraldati raadioviktoriin, kus klassid võistlesid omavahel matemaatika-, füüsika-, keemia-, bioloogia- ja geograafiaalastes teadmistes. Parimad tulemused sai 12.d klass.

Tegus nädal lõppes Tartu ülikooli õppejõu ja Tõravere observatooriumi teaduri Tõnu Viigi loenguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles