Kellukese lasteaed andis taas heategevuskontserdi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontsert Pärnu Kellukese lasteaias.
Heategevuskontsert Pärnu Kellukese lasteaias. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaed pani möödunud aastale punkti suurejoonelise sündmusega: piduliku heategevuskontserdiga.

Kontsert toimub kolmandat aastat järjest uue aasta esimesel reedel ja on saanud juba traditsiooniks. Eelkõige on see mõeldud lastevanematele ja lastele.

Kontserdi idee pärineb lasteaia vanemõpetajalt Tatjana Mudarissovalt. Esimene kontsert oli mõeldud eelkõige lastevanematele, et näidata, milliseid arenguvõimalusi ja huviringe on Pärnu linnal lastele pakkuda. Kontsert pälvis lastevanemate suure tunnustuse ja huvi.

2011. ja 2012. aasta algul oli kontsert lasteaia saalis ja inimesi, kes soovisid sellest osa saada, oli rohkem, kui saal mahutas. Tänavu otsis Tatjana Mudarissova heategevuslikuks kontserdiks suurema saali. Eakate avahoolduskeskuse juhataja Heli Kallasmaa võimaldas selleks keskuse suure saali, kuhu mahtus üle saja vaataja.

Kontsert kestis poolteist tundi. Enamik esinejatest oli meie lasteaia lõpetanud. Kontserdist võtsid osa tantsukollektiiv Pärlike, juhendaja Jelena Vaganova; vokaalkvartett Rodnik Jelena Derizemlja juhendamisel; iluvõimlejad iluvõimlemisklubist Rüht; võistlustantsijad Revalia Pärnu tantsuklubist; line-tantsijad, keda juhendas lasteaia liikumisõpetaja Ljudmilla Salev; vokalist Anna Naumova, Vene gümnaasiumi 11. klassi õpilane; Pärnu muusikakooli õpilased, kes esitasid palasid klaveril ja viiulil. Ülimalt meeldiv oli näha esinejate hulgas õpetajate duetti, kes laulis eesti keeles, ja õpetajate tantsukollektiivi, kes esitasid eesti rahvatantse. Nii lastevanematele kui ka lastele meeldisid väga nende etteasted.

Kõige enam meeldisid meile, lastevanematele, ettevalmistusrühma lapsed, kes laulsid laulu "Meistrimehed oleme" ja tantsisid kaerajaani, eesti rahvatantsu.

Kontserdi etteasted olid eri kultuuridest, väga mitmekülgsed ja huvitavad. Kontserdil oli külalisigi: Vene gümnaasiumi õpetajad ja haridusosakonna esindajad Marga Napp ja Katrin Uutsalu.

Kontserdi lõppedes avaldas Tatjana Mudarissova kõigile esinejatele tänu. Hea tegu see heategevus! Meie, lapsevanemad, avaldame suurimat tänu kõigile, kes kontserdi ette valmistasid ja sellest osa võtsid.

Kellukese lasteaia lapsevanemad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles