Matemaatikaolümpiaadil võidutses Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Matemaatikaolümpiaadi Pärnu linnavoorus võistlesid 4.–12. klassi õpilased ja kui põhikooliastmes jagus Koidula gümnaasiumi kõrval auhinnakohti nii Sütevakasse kui Kuninga tänava põhikooli, siis gümnaasiumiosas jõudsid esikolmikusse vaid Koidula kooli õpilased.

Noorimate, 4. klasside parim on Triin Veissmann Koidula gümnaasiumist (Heli Telman). Teist kohta jagas koguni neli õpilast: Elisa Annamaa Koidulast (Enel Telve), Sven Pikker (Ruth Vaga) ja Mikk Saarse Kuninga tänava põhikoolist (Kaja Aadomaa, Helle Õige) ning Maarja Ventsel Rääma põhikoolist (Merike Männik).

5. klassi võitja Armas Jürgenson õpib Kuninga tänava põhikoolis (Urve Paulmann, Helle Õige), teist kohta jagavad Thekla Talts Kuninga koolist (Paulmann, Õige) ja Tõnn Viik Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Margit Roomet).

6. klasside esikoha said Maarja Täht Vanalinna koolist (Anne Kaare) ja Helena Olesk Sütevakast (Piret Rõigas), kolmandaks tuli Cristin Marii Titma Koidula gümnaasiumist (Tiia Toobal).

7. klasside esikolmikus on vaid Lemmi Naela õpilased Koidula koolist: esimene Karl Johan Pilve, teist kohta jagavad Oskar Aru ja Triin Nõmm.

8. klasside seas võistles end esimeseks Hendriico Merila Sütevakast (Malle Eskusson), teiseks tuli Anette Baum ja kolmandaks Roman Tamm Koidula koolist (Tiia Toobal).

9. klasside võitja on Markus-Oliver Tamm ja teine Kristo Karl Aedma Koidula gümnaasiumist (Sirje Õismets), kolmas Mihkel Talmar Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Piret Rõigas).

Gümnaasiumiklassides polnud peale Koidula kooli õpilaste kellelgi pjedestaalile pääsu. Nii on 10. klasside parimad kõik Tiia Toobali õpilased: Erik Amor esimene, Karoliine Kurvits teine ja Karl Marti Toots kolmas. 11. klassides reastusid esikolmikusse Arvo Pressi õpilased: parimana Elina Ild, tema järel Hendrik Laas ja kolmandana Juhan Raedov. Abiturientidest oli võidukas Kristo Ment, teine Hanna-Stina Sonts, kolmandat kohta jagasid Oskar Aava ja Rasmus Iila, neid kõiki õpetab Tiia Toobal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles