Pärnumaa talimänge juhivad Sauga ja Tori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curling’uturniiri võitis Tori kvartett.
Curling’uturniiri võitis Tori kvartett. Foto: Mart Ruumet

Pärnumaa 33. talimängudel on kaheksa ala järel suuremate omavalitsuste grupis liidrikohal Sauga vald, järgnevad Häädemeeste, Halinga, Paikuse, Saarde, Sindi, Audru, Pärnu ja Vändra alev.

Sauga sportlased võidutsesid ergomeetrisõudmises ja kabes ning kogusid teise koha punktid lauatennises, bowling’us ja koroonas.

Väärib tähelepanu, et üldtabelis viiendal kohal asuva Saarde valla võistkonnad on kogunud kolm alavõitu (mälumäng, koroona, sangpommi kahevõistlus), ergomeetrisõudmises ja jääkeeglis tuldi teiseks ning kabes kolmandaks. Paraku ei osalenud saardelased lauatennises ja seetõttu ei mahu nad esikolme hulka. Suurematest omavalitsustest ei ole vaid Vändra vald seni veel talimängudel osalenud.

Väiksemate valdade arvestuses juhib edetabelit kõigil aladel võistelnud Tori. Liidrile järgnevad Koonga, Surju, Tahkuranna, Tõstamaa, Tootsi ja Are. Ühelgi alal pole oma esindust välja pannud Kihnu, Lavassaare ja Varbla vald.

Talimängud jätkuvad veebruari kolmandal nädalavahetusel korvpalliturniiriga Pärnu spordihallis, suusatamisega Jõulumäel, malevõistlusega Paikusel ja lumelinna ehitamisega kesklinna sadamakail. Suusatamise teatevõistlus toimub märtsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles