Piletimäng: lusti Põhja-Tallinnaga Mirage’is!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn esineb veebruaris Pärnus.
Põhja-Tallinn esineb veebruaris Pärnus. Foto: Jelena Rudi

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 9. veebruaril astub Pärnu klubi Mirage lavale rap'n'roll’i viljelev kollektiiv Põhja-Tallinn, kes oma albumiga “Per aspera ad astra” on jõudnud tuhandete eestimaalaste südamesse.

Loosime Mirage’i Põhja-Tallinna kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Põhja-Tallinn osaleb tänavusel “Eesti laulu” konkursil looga “Meil on aega veel” või “Nii lihtsalt ei saa”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 6. veebruari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas tänavune Rio sambakarneval Brasiilias toimub veebruaris või augustis?” õige vastus on veebruar.

Reedel lähevad Pärnu kuursaali vaatama energilist ja kaasahaaravat “Brazil show’d” Katrin Jaanus, Sirli Kohandi ja Rene Tiido.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles