Galerii: Lindil toimus esimene talvine tantsupidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindil peetud Audru valla esimesel talvisel tantsupeol osales 107 jalakeerutajat.
Lindil peetud Audru valla esimesel talvisel tantsupeol osales 107 jalakeerutajat. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile päratlõunal kogunes Pärnumaale Lindile kaheksa tantsurühma 107 jalakeerutajat, et pidada maha Audru valla esimene talvine tantsupidu.

Lindi külaseltsi juhatuse esimehe Marge Massa sõnutsi on mujal toimunud samalaadsed üritused näidanud, et külm aastaaeg jalakeerutajaid ei heiduta ja lumisele tantsuplatsile tullakse meeleldi. “Tantsida saab igal ajal,” märkis ta. “Oleme ise tahtnud talvistel tantsupidel osaleda, kuid alati on see millegi taha toppama jäänud. See on veidi hingel kripeldanud, nüüd tegime peo ise ära.”

Massa jutu järgi pole talvised tantsupeod ülevaatused, vaid võimalus vabas õhkkonnas kokku saada ja vaadata, millega kolleegid tegelevad ja mida õpivad. “Meie vallas ja naabrite juures on tekkinud palju rühmasid. Talvine tantsupidu on hea võimalus kokku saada,” ütles ta.

Lindi talvisel tantsupeol osalesid Tõstamaa tantsurühm Viies Ratas, Lindi Lappajad, tantsurühm Kanarbik Lavassaarest, Jõõpre Vallatud ning Audru rühmad Audru Naised, Kevade selts, Tuuletallajad ja Hoiuspuu.

Lindi külaseltsi juhatuse esimehe sõnade järgi õnnestus Audru valla esimene talvine tantsupidu igati ja see tähendab, et on põhjust järgmiselgi talvel samasugune üritus ette võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles