Kutsehariduskeskus juubeldab

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Esmaspäeval, 11. veebruaril tähistab Pärnumaa kutsehariduskeskus 10. aastapäeva. Ühtlasi möödub sel aastal 100 aastat kutsehariduse andmise algusest Pärnus.

Kui sünnipäeva tähistab kutsehariduskeskus 11. veebruaril õpilaskonverentsi ja suure peoga, siis kogu juubeliaasta sündmusi on Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi ütlust mööda rohkem.

Juubeliaasta alustuseks kuulutas kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp välja kooli 10. aastapäevale pühendatud konkursi teemal "Kutse heast koolist", kuhu on teretulnud lühilood, mälestused, luuletused, fotolood, luulepõimikud. Täpsema info leiab kooli kodulehelt.

11. veebruaril esinevad konverentsil "Tänane õppija kutsehariduses" kutsehariduskeskuse õpilased, vilistlased, näitleja Ago Anderson ja koolitaja Hannes Lents. Õhtul toimub õpilastele Strandi ööklubis pidu, peaesineja on Artjom Savitski ja üles astuvad tantsutüdrukud. Plaate keerutavad kooli vilistlased, DJd Kristjan Kaunissaar ja Ivo Uslov.

Juubeliaasta lõpeb kokkutulekuga 15. juunil Pärnu kuursaalis ja ranna kõlakojas. Vilistlaste päeval on avatud Niidupargi õppekompleksi uksed, vaadata saab näitusi ja toimuvad spordivõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles