Bioloogias jagus auhindu viide kooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seemned, viljad ja mikroskoop.
Seemned, viljad ja mikroskoop. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu linna koolide bioloogiaolümpiaadil võistles 6.–12. klassini 115 õpilast ja auhindu jagus viide kooli.

Kuuendate klasside võitja Heleen Saarse õpib Kuninga tänava põhikoolis (Anne Urge), teise koha omanik Annaliisa Vask Sütevaka humanitaargümnaasiumis (Katrin Lekk) ja kolmanda koha pälvinud Heliis Jõepera Ülejõe gümnaasiumis (Janne Änilane).

Seitsmendike tugevaim oli Johanna Raudsepp Sütevakast (Katrin Lekk), teine Marta Miil Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild). Kolmandat kohta jagasid Janeli Arukask Sütevakast (Katrin Lekk) ja August Vesik ühisgümnaasiumist (Aita Luts, Eve Popp).

6.–7. klasside koondarvestuses oli suurim punktisumma Johanna Raudsepal, teine oli Heleen Saarse ja kolmas Marta Miil. Võistlejaid oli kokku 38.

Kaheksandike seas võitis Kevin Post ühisgümnaasiumist (Aita Luts, Eve Popp), teise koha sai Karin Allik Sütevakast (Katrin Lekk) ja kolmanda Mihkel Annusver ühisgümnaasiumist (Aita Luts, Eve Popp).

Üheksandike esimene oli Anneliis Rea ja teine Ida Maria Orula Sütevakast (Katrin Lekk), kolmandat kohta jagasid Kristel Ild ja Kelli-Elen Peterson Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild).

8.–9. klasside peale kokku oli parim Anneliis Rea, teine Kevin Post ja kolmas Karin Allik. Mõõtu võttis 41 õpilast.

10. klasside esikolmikus olid Sirje Miglai õpilased Koidula gümnaasiumist: esikohta jagasid Olivia Järve ja Kadri Saul, kolmas oli Karl Kaisel.

11. klasside parim Kris Egert Rünkjanen õpib Sütevakas (Allan Loorents), teiseks tulnud Andres Allik ja kolmanda koha omanik Aap-Eerik Lai ühisgümnaasiumis (Aita Luts).

Abiturientide seas oli esimene Kristo Ment ja teine Kätlin Ilja Koidula koolist (Sirje Miglai), kolmandad Teele Jõerand Ülejõe gümnaasiumist (Maris Agasild) ja Liis Sisask ühisgümnaasiumist (Aita Luts).

Gümnaasiumiastme üldjärjestuses oli parim Kris Egert Rünkjanen, teine Kristo Ment ja kolmas Kätlin Ilja. Olümpiaadil osales 36 gümnasisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles