Alo Toom võitis Eesti meistrikulla Joel Kukk

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kreeka-rooma maadluse Eesti meistrivõistlustel Põltsamaal selgusid võitjad seitsmes kehakaalus. Pärnumaa edukaim matimees, Vändra klubi Suure Karu pojad treeneri Karl Pajumäe kasvandik Alo Toom teenis kulla kuni 96 kilo kehakaalus ja Meelis Steinberg sai viienda koha.

55kiloste maadlejate konkurentsis tuli vändralane Mario Mägisalu Taaniel Piiskoppeli (Kadrina) ja Risto Teesaare (SK Nelson) järel kolmandaks ning Pärnu Leo klubi sportlane Kauri Mitt oli seitsmes.

Karol Pert (Vändra SKP) oli 60 kilo kehakaalus kaheksas ja kuus kilo raskemate meeste seas said Argo Mitt (SK Leo) ning Argo Kaas (Vändra SKP) vastavalt seitsmenda ja kaheksanda tulemuse.

Kehakaalus kuni 84 kilogrammi kaitses meistritiitlit Eerik Aps (SK Nelson), kes alistas finaalis kindlalt Hardo Tootsi (SK Englas). Selles kaalus tahab EMile minna ka Alo Toom ning mõlema mehe vahel toimub kahe nädala pärast katsevõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles